top of page

Allereerste Gert & James Zomerrevue in première

Op zondagavond 21 juli, de Belgische Nationale Feestdag, gingen Gert Verhulst en James Cooke in première met hun zomerrevue in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne.


© Studio 100, Plopsa
© Studio 100, Plopsa

Samen met sidekicks Karen Damen, Ruth Beeckmans, Ianthe Tavernier en Michiel De Meyer geven Gert Verhulst en James Cooke het beste van zichzelf op het podium van het Studio 100 Theater in De Panne. Het is een glamoureuze show met live muziek, sketches en een ensemble.


De sketches over de begrafenis van James en het naaktschilderen van Gert zijn het meest opvallend. Het is volkstheater dat je ook in andere badsteden zou kunnen zien in concurrerende zomerrevues.


Gert is een grote fan van Will Tura. Een medley van zijn grootste hits kan uiteraard niet ontbreken.En niemand minder dan Eurovision-legende Baby Lasagna brengt zijn megahit 'Rim Tim Tagi Dim'. Of is het James Cooke?



Bereid je voor op de revue met de setlist:



De muziek wordt begeleid door het huisorkest van Studio 100: de XL-Band onder leiding van Claude De Maertelaere. De enkele zanguitschuivers van Karen Damen en Ruth Beeckmans moet je er wel bijnemen.


Het idee voor een zomerrevue kwam van Viktor Verhulst. Het scenario werd geschreven door Gert Verhulst en Dirk Van Vooren. De regie was in handen van Stefan Staes. De choreo's werden gemaakt door Tommy Gryson en Sarah Mancini.


© Studio 100, Plopsa
© Studio 100, Plopsa

De Gert & James Zomerrevue loopt nog tot en met zaterdag 17 augustus exclusief in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne.


TICKETS & INFO: zomerrevue.live

BRON: HLN, Looopings, Studio 100, Plopsa

留言


bottom of page