top of page

Dit is de cast van de nieuwe K3-film

Vandaag heeft Studio 100 bekendgemaakt welke acteurs en actrices naast Hanne, Marthe en Julia in de film 'K3 en Het Lied van de Zeemeermin' gaan spelen.


© Studio 100
© Studio 100

Bijna de gehele cast van de nieuwe K3 film is compleet. De laatste namen worden later bekendgemaakt.


Actrice en schrijfster Eva Kamanda speelt de rol burgemeester Ella van het stadje waar K3 op vakantie is. Om de één of andere reden heeft Ella een bloedhekel aan de zee en alles wat er zich in bevindt, vooral aan zeewezens.


Jong opkomend talent Stan van Veen speelt Gaston, de zoon van de burgemeester, en hij deelt met Hanne zijn liefde voor de zee.


'Knokke Off'-acteur Eliyha Altena wordt het vakantievriendje van Julia genaamd Kai en is een romanticus eersteklas. Julia is gek op hem maar heeft geen idee dat Kai stiekem niet is wie ze denkt dat hij is…


TikTokker Bert De Kock zorgt als Diego voor de vrolijke noot. Hij is de sympathieke eigenaar van B&B Casa Diego die op zijn eigen gekke manier K3 in de watten legt.


Musicalacteur Diego González-Clark speelt de rol van Foss, die een oogje heeft op Marthe. Dat is wederzijds tot Marthe plotseling een vissenstaart heeft en ze wil vermijden dat hij haar geheim ontdekt. Diego speelde al mee in de K3-show 'Vleugels'.


Celine Van de Voorde werkt al bijna twintig jaar als professioneel zeemeermin en is te zien als zeemeermin Riva, de dochter van de zeekoningin.



'K3 en het Lied van de Zeemeermin' is vanaf 18 december 2024 te zien in de Vlaamse bioscopen. De film wordt in Vlaanderen gedistribueerd door Kinepolis Film Distribution.


De Nederlandse fans kunnen vanaf 29 januari 2025 de film gaan bewonderen. Deze wordt gedistribueerd door In The Air.


BRON: Studio 100

Komentáře


bottom of page