top of page

K3 naar Malta voor opnames nieuwe film

Op 3 september zijn Hanne, Marthe en Julia vanaf vliegveld Brussel Airport Zaventem vertrokken naar Malta voor de opnames van 'K3 en Het Lied van de Zeemeermin'.


© Studio 100
© Studio 100

Op dit eiland zullen de drie K3-zangeressen en de andere castleden bijna de hele maand september verblijven om de mooiste filmbeelden te maken.


© Het Nieuwsblad
© Het Nieuwsblad

Opvallend: Studio 100 heeft voor dit project alles uit de kast gehaald. Doordat de musical 'De 3 Biggetjes' zo'n megasucces was dit voorjaar, heeft Studio 100 een groot budget geplakt op de creatie van 'Het Lied Van De Zeemeermin'. Zelfs de pers werd vanuit België en Nederland overgevlogen naar Malta om interviews te laten afnemen.


© Het Nieuwsblad
© Het Nieuwsblad

In augustus werden in België filmscènes opgenomen. In september verkassen de hele cast en crew naar Malta om er een hele maand te draaien. Vaak filmen ze 's nachts. Al twee keer heeft de filmploeg een uur stilgelegen door uitkomende schildpadeieren.


Af en toe keren Hanne, Marthe en Julia terug naar huis. Zo moeten ze op zaterdag 14 september optreden in Puurs en is er de 'K3 Run&Fun' op zondag 22 september. Een drukke maand dus voor de meisjes.


© Het Nieuwsblad
© Het Nieuwsblad

BRON: Studio 100, Het Nieuwsblad, HLN

Comentários


bottom of page