top of page

Laatste rechte lijn naar première '40-45'

Vandaag kon de Nederlandse pers de eerste tien minuten aanschouwen van de veelbelovende, Nederlandse versie van de spektakel-musical '40-45'.


© Studio 100
© Studio 100

Preview


In de Midden Nederland Hallen in Barneveld is de voltallige cast van 40-45, de Musical al enkele weken druk aan het repeteren. De Nederlandse pers was er vandaag aanwezig voor een preview van '40-45 De Musical'. De pers kreeg als eerste enkele scènes te zien van de musical.



Optreden


Het startschot van het nieuwe musicalseizoen in Nederland werd gegeven met de 'Musical Awards: The Kick-Off'! Live in Hilversum presenteren de nieuwste musicals zich aan het publiek door middel van live optredens met een groot orkest. De cast van '40-45 De Musical' was aanwezig en zong 'Het Verzet'.



Album


Op vrijdag 20 september verschijnt het album met de muziek uit de musical. Beluister nu al een voorsmaakje met het nummer 'Lijkt Een Ander Bestaan'.



Podcast


Niet alleen kunnen de fans de backstage avonturen van '40-45' volgen via Instagram en Facebook, maar sinds kort ook via een podcast. Kom met '40-45, The Making-Of' alles te weten over hoe de spektakel-musical gemaakt wordt. Radiopresentator Bas Menting kreeg een jaar lang de sleutel van elke deur en sprak met de verschillende creatives en castleden van de voorstelling. Vanaf 12 september te beluisteren via jouw favoriete podcast-app.



BRON: Studio 100

Comentários


bottom of page