top of page

Marthe van K3 zwanger

Heuglijk nieuws voor K3-zangeres Marthe De Pillecyn en haar man Sinerjey Meyfroodt. Ze verwachten begin volgend jaar hun eerste kindje.


© Instagram
© Instagram

Na weken van geruchten bevestigt Studio 100 het nieuws: Marthe is zwanger. Het K3'tje trok de voorbije weken de aandacht door haar opvallende outfits bij onder meer de opnames van de nieuwe K3-film 'Het Lied Van De Zeemeermin', bij optredens en bij de 'K3 Run&Fun'.


Aan alle geplande K3-activiteiten die nog dit jaar plaatsvinden, zal Marthe deelnemen. Voor de nieuwe K3-show 'Zeesterren' zal Marthe grotendeels moeten passen. Zij zal vervangen worden. Wie in de show naast Hanne en Julia zal staan, maakt Studio 100 later bekend.


Privacy


Marthe is enorm gesteld op haar privacy. Zo reageerde ze zelf nooit op de geruchten. Ook in de toekomst zal Marthe niet ingaan op vragen of opmerkingen omtrent haar zwangerschap. In een harde boodschap op Instagram, gaf ze wel het volgende mee:


Marthe De Pillecyn: “Privacy is meer dan een recht, het is een fundamenteel onderdeel van onze waardigheid en vrijheid. Het is de ruimte waarin we onszelf kunnen zijn, zonder oordeel of angst. In een wereld waarin mensen steeds vaker worden gezien als handelswaar, is privacy onze enige manier om de controle over ons eigen leven te behouden. Het is een stukje rust en vrijheid in een drukke wereld. Privacy respecteren betekent elkaar ruimte geven om te zijn wie we zijn, en dat is van onschatbare waarde.”

Dat Marthe en Sinerjey veel belang hechten aan hun privacy is al langer geweten. De twee worden zelden samen in het openbaar gespot. En ook op sociale media delen ze weinig over hun privéleven.

In mei 2022 gaven de twee elkaar het jawoord in beperkte kring. Marthe en Sinerjey kozen voor een eerder bescheiden feest in het Waalse Bertrix, waarop een vijftigtal gasten uitgenodigd waren. Om te vermijden dat er vroegtijdig details uitlekten over de plechtigheid, maakte het stel geen gebruik van een klassieke uitnodiging. Ook tijdens de trouwpartij zelf moesten alle gasten hun smartphones afgeven, om te voorkomen dat het nieuws zou uitlekken. Iets wat - onvermijdelijk - toch gebeurd is.


© VTM
© VTM

K3'tje Hanne Verbruggen beviel in 2022 van haar zoon Julien. Zij deelt regelmatig foto's van haar kind en is dus minder gestelt op haar privacy. Hanne werd toen vervangen door Diede van den Heuvel en Marie Verhulst.


BRON: HLN, Studio 100

Comments


bottom of page