top of page

Nieuwe Studio 100-expo in Wijnegems shoppingcenter

Fans van K3, Kabouter Plop en Bumba moeten deze zomer in het winkelcenter van Wijnegem zijn. Daar vallen originele Studio 100-decors te bewonderen.


Het is niet de eerste keer dat decors van Studio 100-producties worden tentoongesteld. In 2022 konden bezoekers tegen betaling officiële Studio 100-decorstukken en -kostuums bewonderen bij 'Studio 100 Aan Zee' in Oostende. Dat was niet zo'n groot succes.


Vorig jaar werden enkele iconische K3-outfits tentoongesteld in Wijnegem - Shop Eat Enjoy. Deze zomer kunnen bezoekers decors bewonderen die onlangs gebruikt werden bij shows van Studio 100. Op het binnenplein staan de circustent van Bumba, de melkherberg van Plop en ook het vliegtuig waarin Gert afscheid nam van Samson. Daarin mag je zelfs even gaan zitten, wat ook geldt voor de jeep.


Verderop hebben Samson & Marie hun enige echte busje geparkeerd aan inkom 10. Dat zal op 27 juli, 10 augustus en 24 augustus tussen 10 en 18 uur even de deuren openen. Daarin mag je dan een mooie foto nemen. Aan iedere stand zijn wist-je-datjes over de Studio 100-superhelden te ontdekken.


De expo loopt nog tot en met zaterdag 24 augustus. Je kan die komen bezichtigen tijdens de openingsuren van het shoppingcenter.


BRON: HLN, Wijnegem - Shop Eat Enjoy

Opmerkingen


bottom of page