top of page

Samson & Marie bouwen feestje tijdens Zomershow

Traditiegetrouw zijn Samson & Marie ook deze zomervakantie opnieuw van de partij in het Studio 100 Theater De Panne. Uiteraard zijn ook de burgemeester en brandweerman Bill erbij.


© Plopsa
© Plopsa

Naast tal van zomerevents in Plopsaland De Panne zijn ook Samson & Marie er dit jaar opnieuw bij in het Studio 100 Theater De Panne. Wanneer de vrienden ontdekken dat Samson het Grote Wereldrecord Boek gekregen heeft van Bobientje ruiken ze hun kans. Wie slaagt erin om een wereldrecord te verbreken en zo eeuwige roem te vergaren?


© Plopsa
© Plopsa

Tijdens de première viel Marie Verhulst op het podium.



Samson & Marie hebben 'Naar Zee', de zomersingle uit 2007, in een nieuw jasje gestoken. De single werd begin juli uitgebracht samen met een zomerse nieuwe videoclip. Uiteraard kan dit nummer niet ontbreken tijdens de show.



Met de Samson & Marie Zomershow, de musical Sneeuwwitje en de Gert & James Zomerrevue, speelt Michiel De Meyer op sommige dagen maar liefst in drie verschillende producties mee in het Studio 100 Theater. Dat is zeer indrukwekkend.


De Samson & Marie Zomershow vindt nog elke dag tot en met 18 augustus plaats in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Er zijn telkens twee shows per dag, die inbegrepen zijn in een toegangsticket voor het park.


TICKETS & INFO: plopsa.be

BRON: Plopsa, Studio 100

Comentários


bottom of page